top of page

Információk

A carpexpress.net horgászcikk webáruház kezelése:

 

A horgászcikk webáruházat és olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett horgász termékeket. A webáruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb horgász termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.
 

A horgászcikk webáruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, s ha Ön regisztrálja magát adatai megadásával a cikkek azonnal megrendelhetőek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. 
A horgászcikk webáruház főoldalán található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap. Itt választhat a horgásztermékek közül, és eljuthat a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már fénykép és részletes műszaki leírás is található. Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az webáruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább.

 

Rendelés

Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is. A regisztrációt megelőzően, vagy követően kosarába elhelyezheti a kívánt termékeket. Itt választhat fizetési és szállítási módot. A szállítási cím megadása után az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a fizetendő szállítási díjat.
 

Személyes adatok módosítása

Amennyiben személyes adatiban bármilyen változás történik (telefonszám, e-mail cím, lakhely) kérjük, jelezze ezt nekünk, hogy garantáltan célba érjen csomagja!

Ez többféle módon történhet:
1. a webáruház felületén a fiókba belépve, a személyes adataim menüpont alatt.
2. telefonon 06-70-946-6557 számon
3. e-mail-ben a carpexpress.net@gmail.com címen
4. a megrendelés megjegyzés rovatában feltüntetve.


 

Téves megrendelés

Amennyiben rendelését tévedésből adta le, azt a leadást követően e-mailben a carpexpress.net@gmail.com címen vagy a 06-70-946-6557 telefonszámon személyesen mondhatja le, a csomag feladása előtt minden következmény nélkül. Amennyiben a rendelést az Ön által kért módon nem tudjuk az Ön által elvárt idő alatt teljesíteni (pl. több hétig kellene várni az adott termék megérkezésére), a rendelést szintén következmények nélkül lemondhatja.


 

Vásárlási információ

A horgászcikk webáruházban szereplő termékek árai forintban és Áfá-val jelennek meg. Az esetleges elírásokért, programhibákért nem tudunk felelősséget vállalni! 
Továbbá nem tudunk felelősséget vállalni a reklámjainkban esetleg nyomtatásban hibásan megjelent árakért!


 

Rendelési információ

A carpexpress.net horgászcikk webáruház minden beérkező megrendelést írásban és/vagy telefon visszaigazol. A visszaigazolásban minden esetben jelezzük, hogy a megrendelt termékeket milyen határidőre tudjuk szállítani. Ha egy adott termék huzamosabb ideig nem elérhető (kifogyott, vagy megszűnt a forgalmazása) ebben az esetben a megrendelő elállhat a vásárlástól, vagy módosíthatja megrendelését. Ezúton szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a katalógusban ill. a monitoron megjelenő színek néha eltérést mutathatnak az eredeti terméknél!


 

Megrendelését a webáruházon kívül az alábbi, hagyományos formában is leadhatja:


carpexpress.net@gmail.com  e-mail címre küldött elektronikus levél formájában, mely levélben feltüntette a rendelés teljesítéséhez szükséges adatokat: a megrendelő pontos neve, számlacíme, a csomagküldés pontos címe (utca, házszám, város és irányítószám), egy telefonszám, amelyen munkatársunk egyeztetni tud a rendeléssel kapcsolatban (ha a rendelt termékből egyáltalán, vagy nem az Ön által rendelt méretben, ízben, színben stb. nincs készleten). A visszaélések elkerülése végett minden e-mailben leadott rendelést a megadott telefonszámon visszaigazolunk, ezért ha nincs a rendelésben telefonszám megadva, vagy azon nem tudjuk a megrendelőt elérni, a megrendelést semmisnek tekintjük.

A 06-70-946-6557 telefonszámon munkaidőben (H-P: 8-18:00; Szo: 8-13:00 óra között) munkatársunk felveszi a rendelést. Erre a formára ugyanazok a feltételek érvényesek, mint az e-mail-es megrendelésre.


 

Minimális rendelési tétel

Hogy a megrendelt termékre ne rakódjon irreálisan magas szállítási költség, a minimális rendelési tétel 2.000.-Ft. Ettől kisebb értékű csomagot nincs módunkban kiszállítani. A megrendelésnek felső határa nincs.
Ingyenes szállítás: 30.000.-Ft-ot meghaladó rendelés esetén a szállítás INGYENES! Magyarország egész területén! 

Ezen akciónk csak abban az esetben érvényes, ha a rendelt termék(ek) nem tartoznak semmilyen akcióhoz.


 

A rendelés elfogadása

A rendelés leadásáról és elfogadásáról rendszerünk Önt egy emlékeztető e-mailben tájékoztatja. Amennyiben a rendelt tételek szállításával kapcsolatban bármilyen kérdésünk lenne (pl. nem tudunk szállítani az adott termékből, nincs esetleg a kiválasztott méret vagy szín) munkatársunk a megadott telefonszámon megkeresi Önt.


 

A termékek szállítási módja


Személyes átvételt nem tudunk biztosítani.

Futárszolgálat MPL:
Magyarországon a megrendelt árucikket 5 munkanapon belül a futárszolgálat részére átadjuk, mint utánvétes csomagot. Az MPL Futárszolgálat vállalja, hogy a csomagot a feladást követő MUNKANAPON, és MUNKAIDŐBEN kézbesíti (Magyarország határain belül). Ha a futárral nem sikerül a találkozó, akkor a kézbesítő értesítőt hagy mobiltelefonszámával, melyen újabb időpont egyeztethető. A futárok rendkívül rugalmasak és segítőkészek. Bárhol, egy előre leegyeztetett helyen és időpontban (nem csak a megadott címen), átadják a csomagot! Ha valamilyen okból a csomagot nem sikerül kiszállítani, a futár visszaszállítja az MPL. Másnap a küldemény újra kiszállításra kerül. Ha a harmadik kiszállítás is sikertelen, a csomag visszaszállításra kerül a feladóhoz. A futár még egy alkalommal megpróbálja a kézbesítést, de ha 5 nap alatt senkit nem tud elérni, és senki nem jelentkezik a csomagért, visszaszállítják a feladónak, jelen esetben a carpexpress.net horgászcikk webáruháznak.

 

Szállítási díjtételek:

Amennyiben a megrendelés teljes bruttó összege nem haladja meg a 30.000 Ft-os értékhatárt, úgy a házhozszállítás díja (Áfá-t tartalmazza):

0 – 3 kg           -    1950 Ft
3,1 – 5 kg        -    2090 Ft
5,1 – 10 kg      -    2290 Ft
10,1 – 15 kg    -    2490 Ft
15,1 – 20 kg    -    2650 Ft
20,1 – 25 kg    -    2950 Ft
25,1 – 30kg     -    3450 Ft


Előre utalás és postán maradó csomag esetén a szállítási díjaink csökkennek, a rendszer automatikusan a helyes értéket adja meg.

 

Garancia

Garanciát adunk minden termékre az átadástól számított 12 hónapig - kivéve ha a gyártó ennél hosszabb idejű garanciával hozza forgalomba termékét Magyarországon. Alkatrészek esetében a számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk. Minden termék mellé a gyártó/nagykereskedő által biztosított termékinformációs anyagot szállítjuk. A termékleírásokat a gyártó, illetve forgalmazó által rendelkezésre bocsátott információk alapján készítjük el, a lehető legnagyobb gondossággal eljárva. Abban az esetben, ha a termékleírásban szereplő adatok nem felelnek meg a valóságnak, úgy az ebből eredő károkért felelősséget nem vállalunk!


 

Cég adatok
A carpexpress.net horgászcikk webáruház üzemeltetője


 

Elite Fishing Kft.
Székhely: 1215 Budapest, Katona József u. 1-3 B., IV. em. 19.
Telephely: 1186 Budapest, Közdűlő u. 46-50.
Cégjegyzékszám: 01-09-926164
Adószám: 13284770-2-43
Bankszámlaszám: Budapest Bank Rt.
10103850-50445700-01000008


 

Elérhetőségeink

 

Mobil: 06-70-946-6557
E-mail: carpexpress.net@gmail.com
 


 

Cseregarancia

Csak a sérülésmentes, tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.


 

Elállás joga

A Vásárló a szerződéstől a 17/1999 kormányrendeletben foglaltak szerint 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Ha az értékesítő nem a rendeletnek megfelelően tájékoztatja fogyasztót, akkor az elállási jogát az áru átvételének napjától számított három hónapon belül gyakorolhatja. Amennyiben három hónapon belül sor kerül a tájékoztatásra akkor , a fogyasztó számára az elállásra nyitva álló nyolc munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a tájékoztatót kézhez kapta. Az értékesítő köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot, a hang-, illetve képfelvétel példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta. Előfordul, hogy az Internetes áruházban kiválasztott termék a valóságban mégsem olyan, mint amilyet Ön szeretett volna. 

Az ilyen esetekben a következő a teendő:
1. jelzi a termékkel kapcsolatos elégedetlenségét Ügyfélszolgálatunkon, telefonon a 06-70-946-6557 vagy e-mailben: carpexpress.net@gmail.com
 
2. munkatársunk az egyeztetés után (számla visszakeresése, a termék értékének megállapítása) közli Önnel, hogy a termék visszavehető-e vagy sem (megbontott etetőanyagot, használt fonott zsinórt és damilt csak indokolt esetben, használt, mosott ruházatot pedig csak rejtett, a használat során kiderülő gyári hiba esetén tudunk visszavenni). Bontatlan és sértetlen terméket minden kérdezés nélkül visszaveszünk!
3. Ön postai csomagként (nem portós) feladja címünkre a visszaküldeni szánt terméket: Elite Fishing Kft. Telephely: 1186 Budapest, Közdűlő u. 46-50.


 

Szavatosság


Az általunk forgalmazott termékekre a Ptk-ban foglaltak szerint meghatározott mértékű szavatosságot vállalunk, vagy vállalnak beszállítóink. Szavatosság időtartama 6 (hat) hónap. Szavatossági igény érvényesítésére 2 (két) év áll a vevő rendelkezésére. 

Szavatossági igény esetén a vevő kérheti: 
a) elsősorban - választása szerint - kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha a választott szavatossági igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a webáruház a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatott dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát, és a szavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget; 
b) ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a webáruház a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének nem tud eleget tenni - választása szerint - megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető. A szavatossági igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát. (A vásárlástól számított 6 hónapig a kereskedőnek kell bizonyítania, hogy a termék a vásárláskor hibátlan volt, illetve, hogy a hiba a használat során következett be a termékben. 6 hónap letelte után a fogyasztónak kell bizonyítania, hogy a hiba a termékben már a vásárlás idejekor is fennállt.)


 

Jótállás:

A jótállási határidő a 151/2003 kormányrendeletben foglaltaknak megfelelően a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása napjával kezdődik. A forgalmazó köteles a fogyasztónak a fogyasztási cikkel együtt - külön kérés nélkül - magyar nyelvű jótállási jegyet átadni. A jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető. 
 


Jótállási igény esetén a vevő kérheti:

a) elsősorban - választása szerint - kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha a választott jótállási igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a webáruház a másik jótállási igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatott dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát, és a jótállási jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget;
b) ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a webáruház a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének nem tud eleget tenni - választása szerint - megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.
A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a jótállási igény nem érvényesíthető. A jótállási igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát. (151/2003 Korm. rendelet,49/2003 VII. 30 GKM rendelet ) (A jótállás időtartama, valamint a szavatosság első 6 hónapja alatt a kereskedőnek kell bizonyítania, hogy a termék a vásárláskor hibátlan volt, illetve, hogy a hiba a használat során következett be a termékben. 6 hónap letelte után a fogyasztónak kell bizonyítania, hogy a hiba a termékben már a vásárlás idejekor is fennállt.) 

A rendelet teljes szövege itt olvasható!
- 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről - 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről - 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról - 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről - Ptk. a hibás teljesítésről


 

Adatvédelmi nyilatkozat


 

1. Az adatkezelő

Adatok kezelője: Elit Fishing Kft. 
Cégjegyzékszám: 01-09-926164 
Telefonszám: +36 70 946 6557 
E-mail: carpexpress.net@gmail.com
 
Adószám: 13284770-2-43
Bankszámlaszám:10103850-50445700-01000008


 

2. Kezelt adatok

A honlapon történő regisztrálás során a felhasználó önkéntesen kötelezően megadja: Vezetéknév, Keresztnév, Irányítószám, Helységnév, Utca, Házszám, Mobil telefonszám, E-mail cím. Ezen adatokat az adatkezelő mindaddig tárolja, amíg a felhasználó tagja a webhely felhasználóinak. Amennyiben a felhasználó önkéntes döntése irányul a felhasználói minőség megszüntetésére, úgy a törlési igényének az adatkezelőhöz való beérkezésétől számított 5 munkanapon belül törli az adatkezelő a személyes adatokat. 

A regisztráció során automatikusan rögzítésre kerül a felhasználó számítógépének beállításától függően a böngésző, az operációs rendszer adatai és a felhasználó IP címe. Ezen adatokból a rendszer automatikusan statisztikai adatokat generál. 

A regisztrációval a felhasználó hozzájárul, hogy az Elite Fishing KFt. a személyes adataikat kezelje. A honlap használatához megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával, a jelen tájékoztatás ismeretében történik. A felhasználó haladéktalanul értesíti az adatkezelőt, ha adatai illetéktelen személy tudomására jutottak. 

 

3. Az adatkezelés célja
 

A regisztráció során a kötelezően megadott személyes adatok kezelésének célja a honlap szolgáltatásainak igénybevétele, a felhasználó azonosítása, a szolgáltató és a felhasználó közötti kommunikáció biztosítása. A felhasználó által engedélyezett adatok kezelésének célja, az adott adatok rendszerezése, statisztikai kezelése, azok a felhasználó felé való egyedi módon való megjelenítése. Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem kezeli, harmadik személynek adatokat nem ad át. A megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.


 

4. Adatkezelés időtartama

A regisztráció során megadott személyes adatokat a felhasználó bármikor kérheti törölni. A törlési igény felmerüléséig az adatkezelés folyamatos. A személyes adatok törlésére akkor is sor kerül, ha a szolgáltatás megszűnik, vagy ha a felhasználó szolgáltatás-igénybevételi jogosultságát az üzemeltető - a felhasználási feltételekben foglaltak szerint megtiltja.


 

5. Adatokhoz hozzáférők köre

A felhasználók által megadott személyes adatokhoz, valamint a technikai működés miatt automatikusan megismert adatokhoz kizárólag az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá. Személyes adatokat harmadik személyeknek az adatkezelő nem ad át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvényben előírt, kötelező adattovábbításokra. Az adatkezelő az egyes hatósági adatkérések teljesítése előtt minden egyes adat tekintetében megvizsgálja, hogy valóban fennáll-e az adattovábbítás jogalapja.


 

6. Felhasználók jogai, adattörlés

A személyes adatok kezelésének jogalapja a felhasználó önkéntes hozzájárulása. Személyes adatai kezeléséről minden látogató és regisztrált felhasználó tájékoztatást kérhet. Az adatkezelő kérésre 30 napon belül írásban tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás az adatkezelő levelezési címén kérheti bárki, levelezési címének megadásával. A felhasználók tiltakozhatnak személyes adataik kezelése ellen, ennek keretében kérhetik személyes adatainak törlését is az adatkezelő levelezési címén.


 

7. Adatbiztonság

A személyes adatokat az adatfeldolgozó 24 órás őrzéssel védett, szerveren tárolja.


 

8. Jogérvényesítés

Amennyiben a személyes adatai kezelésével kapcsolatban kérdése vagy problémája merül fel, akkor vegye fel az adatkezelővel a kapcsolatot az carpexpress.net@gmail.com  email címen keresztül vagy a +36 70 946 6557 telefonszámon. Tájékoztatjuk a felhasználókat, hogy igényüket polgári bíróság előtt is érvényesíthetik, vagy kérhetik az adatvédelmi biztos segítségét is. Erre, valamint az adatkezelő kötelezettségeire vonatkozó részletes törvényi rendelkezéseket a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.), valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló a 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § tartalmazza.


 

9. Kikötés

Az adatkezelő fenntartja a jogot, hogy az adatvédelmi nyilatkozatát megváltoztassa. Erre különösen akkor kerülhet sor, ha a szolgáltatások köre bővül, vagy ha jogszabály azt kötelezővé teszi. Az adatkezelés megváltozása nem jelentheti a személyes adatok céltól eltérő kezelését. Az erre vonatkozó tájékoztatást az adatkezelő 15 nappal előre közzéteszi honlapján. Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 14.§ (2) bekezdése szerinti esetekben az adatkezelő az adatokat termékeinek fejlesztése, szolgáltatásai javítása céljából továbbá kapcsolattartási és marketing célokra használja.

Szállítási feltételek és díjak


 

A www.carpexpress.net horgász webáruházban szereplô termékek árai forintban és az Általános forgalmi adóval növelve jelennek meg. Az esetleges elírásokért, programhibákért nem tudunk felelôsséget vállalni!


 

Csomagolási költség

Speciális csomagolást igénylô termékek (például: horgászbotok, dôlô bóják, stb.) esetében, a minôség megóvása érdekében egy törésálló PVC csô vagy egy hosszú, erôs papírkartonba csomagoljuk a termékeket. Webáruházunk csomagolási díjat NEM számít fel!


 

MPL belföldi szállítási költség (Az MPL információi alapján)

A szolgáltatás bemutatása
Az egyszerűsített utánvét kezeléssel kiegészített csomagszállítási szolgáltatás (EUV) az MPL garantált idejű belföldi szolgáltatása, mely rugalmas paramétereinek köszönhetően szinte minden, csomagszállítással kapcsolatban felmerülő igényre megoldást nyújt. Megbízható, garantált csomagszállítást és egyszerű, áttekinthető készpénzbeszedést tesz lehetővé.

A szolgáltatás általános jellemzői:
- Háztól-házig szolgáltatás az ország egész területén,
- Garantált 1 munkanapos kézbesítés,
- A szolgáltatás paraméterei rugalmasan változtathatóak, testre szabhatóak,
- Teljes körű adatszolgáltatás a feladott küldemények életútjáról és az utalások tartalmáról,
- Értékgarancia az alapárban 50 000 Ft-ig, 
- Törékeny és túlméretes áruk kezelését is vállaljuk,
- Sikertelen kézbesítés esetén ingyenes másodszori kézbesítési kísérlet,
- Munkaidő utáni és szombati kézbesítés is kérhető a kijelölt településeken,
- A kézbesíthetetlen csomagokat kérése szerint 10 munkanapig őrizzük a címhelyhez közeli postán,
- Díjmentes on-line nyomkövetés az MPL honlapján keresztül,
- Specializált logisztikai ügyfélszolgálat (tel.: (1) 333 7777, e-mail:customer.service@posta.hu
- Kék szám az EUV-val kapcsolatos ügyintézéshez: (40) 31 32 33
- A szolgáltatás díjai 
- Alapdíjak 1 munkanapos EUV szolgáltatásra 
- (Az alábbi tarifák bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák.


 

Az EUV küldemények


 

Tartalma
A küldemények tartalma nem lehet olyan tárgy vagy anyag, amelynek szállítását jogszabály vagy a megállapodás tiltja. A szállításból kizárt, valamint a feltételesen szállítható tárgyak és azok szállítási feltételei megtekinthetők a www.mpl.hu honlapon.

Tömeg- és mérethatárai
- A küldemények tömege maximum 30 kg lehet, 
- A küldemények címoldalának legkisebb mérete 12 cm x 17,5 cm,
- A küldemények három oldalbeli kiterjedése (hosszúsága + szélessége + magassága) 200 cm, ezen belül a hossza maximum 75 cm lehet, ha ezt meghaladja, túlméretesként kezeljük. A három oldalbeli kiterjedés ez esetben maximum 300 cm lehet. 
- Alapdíjban foglalt szolgáltatások
- Garantált kézbesítési idô (idôgarancia)
- Az MPL vállalja, hogy a küldeményt legkésôbb az átvétel napját követô 1. munkanapon kézbesíti, illetve a kézbesítést megkísérli. 
- Teljes köru adatszolgáltatás
- A feladott küldemények életútjáról és a beszedett utánvételi összegek utalásáról az MPL naponta automatikus adatszolgáltatást küld az elôre megadott e-mail címre vagy címekre. Az analitika küldeményenként tartalmazza a felvételi, kézbesítési és utalási információkat.
- Nyomkövetés
- A nyomkövetési szolgáltatás keretében az MPL információt ad a küldemény feladásáról, kézbesítésérôl, kézbesíthetetlenségi okáról vagy letétbe helyezésérôl, legkésôbb az esemény bekövetkezését követô munkanapon. A nyomkövetés szolgáltatás honlapunkon (www.mpl.hu) érhetô el. A nyomkövetési információ az utolsó esemény bekövetkezését követô munkanaptól számított 3 hónapig érhetô el. 
- Kétszeri kézbesítési kísérlet
- Ha szükséges, az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. 
- Amennyiben az elsô kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezésérôl és a kézbesítés megkísérlésérôl értesítôt hagy hátra, majd a következô munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítôt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve ôrzési idôt, ahol és ameddig a küldeményt a jogosult átveheti.
- Orzési idô
- Az a határidô, melyen belül a címzett a küldeményt a letéti postán átveheti. Amennyiben a rendelkezésre álló határidô alatt a címzett nem veszi át a küldeményt, azt az MPL különdíj ellenében visszaszállítja a feladónak. A küldemények ôrzési ideje választható, a feladó rendelkezése szerint tíz munkanap. 
- 30.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES!
- Akciók összevonása nem lehetséges, mivel ez a szállítási ajánlat is akciónak minősül, más akciós termékek vásárlása esetén nem érvényes, így a szállítás költsége 30.000.- Ft felett is hozzáadódik a vásárláshoz végösszegéhez. 
-A csomag hosszúsága nem haladhatja meg a 180 cm-es méretet, a súlya maximum 30kg lehet.


 

Minimális rendelési tétel

Annak érdekében, hogy a megrendelt termékre ne rakódjon irreálisan magas szállítási költség, a minimális rendelési tétel 2.000.-Ft. Ettôl kisebb értéku csomagot nincs módunkban kiszállítani. A megrendelésnek felsô határa nincs.


 

Ingyenes szállítás

30.000.-Ft-ot meghaladó rendelés esetén a szállítás INGYENES!

(Magyarország közigazgatási határain belül)


 

A rendelés elfogadása

A rendelés leadásáról és elfogadásáról rendszerünk Önt egy emlékeztetô e-mailben tájékoztatja. Amennyiben a rendelt tételek szállításával kapcsolatban bármilyen kérdésünk lenne (pl. nem tudunk szállítani az adott termékbôl, nincs esetleg a kiválasztott méret vagy szín) munkatársunk a megadott telefonszámon megkeresi Önt.


 

A termékek szállítási módja

Személyes átvétel jelenleg nem lehetséges, megértésüket köszönjük!

Futárszolgálat
Magyarország a megrendelt árucikket 1-2 munkanapon belül a futárszolgálat részére átadjuk, mint utánvétes csomagot. Az MPL Futárszolgálat vállalja, hogy a csomagot a feladást követő MUNKANAPON, és MUNKAIDŐBEN kézbesíti (Magyarország határain belül). Ha valamilyen okból a csomagot nem sikerül kiszállítani, a futár visszaszállítja az MPL depóba. Másnap a küldemény újra kiszállításra kerül. Ha a második kiszállítás is sikertelen, a csomag visszaszállításra kerül a területi postához, ahol a megrendelő átveheti a csomagot 10 munkanapon belül az értesítő bemutatásával. Amennyiben 10 nap alatt senki nem jelentkezik a csomagért, visszaszállítják a feladónak, jelen esetben a www.carpexpress.net horgász webáruháznak.
- A weboldal használata és a regisztráció egyben a feltételek elfogadását is jelenti.
- Az áruházban szereplő árak tájékoztató jellegűek, az esetleges elírásokért, programhibákért nem tudunk felelősséget vállalni!
- Az árak napi szinten változhatnak!

Szállítási díjtételek:

Amennyiben a megrendelés teljes bruttó összege nem haladja meg a 30.000 Ft-os értékhatárt, úgy a házhozszállítás díja (Áfá-t tartalmazza):

0 – 3 kg           -    1950 Ft
3,1 – 5 kg        -    2090 Ft
5,1 – 10 kg      -    2290 Ft
10,1 – 15 kg    -    2490 Ft
15,1 – 20 kg    -    2650 Ft
20,1 – 25 kg    -    2950 Ft
25,1 – 30kg     -    3450 Ft


Előre utalás és postán maradó csomag esetén a szállítási díjaink csökkennek, a rendszer automatikusan a helyes értéket adja meg.

sasame_kat_ 2023-1.jpg
carp_kemping_kat_ 2021-1.jpg
CPX Baits katalogus 01.jpg
Katalógusok
tica_catalog_23_01-02.jpg
rok_kat_ 2023-1.jpg
bottom of page